dimarts, 8 de març del 2011

Fes-te una cervesa amb Compromís al pub Escuela de Calor


Aquest divendres 11 de març a les 20:30h t'esperem al Pub Escuela de Calor d'Ontinyent.
Ens acompanyaran, Josep Francés –cap de llista Coalició Compromís per Ontinyent- , Pepe Pla –Regidor ajuntament Ontinyent- , Franc Quesada –número 3 a la candidatura de compromís- .
Amb Mònica Frassoni, Eurodiputada Italiana, Presidenta del Partit VERD EUROPEU.
Enric Morera, Síndic del grup parlamentari de Compromís i candidat a la Presidència de la Generalitat per la Coalició Compromís.-
Volem convidar-te a una cervesa, volem que ens conegues, que conegues el treball polític que fem les persones com tu. Volem compartir amb tu el nostre projecte per garantir el futur d’Ontinyent i sobre tot volem que ens ajudes, traslladant-nos les teues inquietuds, les teus propostes. Et necessitem, el canvi que Ontinyent necessita depèn de tu.
Aprofitant la presència al nostre poble de la Presidenta del Partit Verd Europeu, MÒNICA FRASSONI, que visita València per donar unes conferencies respecte del NEW GREEN DEAL, informe que pretén afrontar amb una política VERDA la eixida a la crisi actual, apostant per un creixement sostenible en totes les seus vessants, intentarem conèixer les actuacions que a l’àmbit local es poden aplicar en aquesta línia.
T’esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada