dimecres, 26 de gener del 2011

Presentació de la Coalició Compromís per Ontinyent al Palau de la Vila d'Ontinyent

La presentació de la Coalició Compromís per Ontinyent, formada pels partits; BLOC, Iniciativa i Verds, es va presentar el passat dimecres 26 de gener a les 19:00h al Palau de la Vila d'Ontinyent.

Joan Gilabert, Secretari Local del BLOC, va fer la presentació de l'acte.
       Van intervindre: Joan Gilabert com a Secretari Local del Bloc Nacionalista Valencià d'Ontinyent, Fran Quesada com a representant d'Iniciativa Verds d'Ontinyent i el candidat i cap de llista per la coalició Josep Francés.
       Joan Gilabert, va destacar a la seua intervenció; “Ara fa mes d’un any, la Coalició Compromís formada pel BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ, INICIATIVA DEL POBLE VALENCIÀ I ELS VERDS-EE apostaren des del valencianisme progressista, l’esquerra moderna i l’ecologisme polític per oferir una alternativa electoral útil, digna i il·lusionant per a les ciutadanes i ciutadans del País Valencià.
       Compromís per Ontinyent naix amb vocació de consolidar una col·laboració estable, mes enllà de les properes eleccions de maig del 2011.
       ¿Perquè Compromís? Per responsabilitat.
        La situació a Ontinyent es difícil, tant des del punt de vista econòmic, com des del punt de vista democràtic, i de crispació i enfrontament política en temes d’interès general que necessiten de consensos. (...) Estem convençuts que Ontinyent necessita d’un projecte nou, engrescador, que pose per davant l’interés general, que facilite consensos, un projecte amb COMPROMÍS.
       (...) Per últim volem fer una crida a la societat d’Ontinyent, per participar de la necessària rebel·lió democràtica que exigeix un moment tan exigent com l'actual, amb una degradació política que ens avergonyeix i amb una crisi econòmica de gran magnitud que genera atur, empobriment i degradació ambiental.
       Fran Quesada, va destacar; “Com a representant d’Iniciativa-Verds pense que la Coalició Compromís és necessària perquè reuneix els sentiments comuns de l'esquerra valencianista i sostenible de la nostra ciutat. Un futur sostenible, a tots els nivells; el medi ambient, clar, però també als àmbits econòmic, cultural, sanitari, social... tots aquells que impliquen el futur de la nostra ciutat.
       Compromís vol convertir-se en una alternativa efectiva i clara a la tendència general bipartidista de la societat actual. Creguem clarament que la societat és plural i no bipolar. El nostre compromís està en construir un altra manera de fer política.”
       Josep Francés, va tancar l'acte, com a candidat i cap de llista de Compromis per Ontinyent, destacant; “Des de Compromís per Ontinyent, entenem i som conscients de la situació econòmica, social i política que esta patint la ciutat. Possiblement la pitjor situació de la historia si atenem al nombre d'aturats que en aquests moments tenim. Davant aquesta (...) proposem a la societat ontinyentina treballar, tant pel present com pel futur, amb honestedat, legalitat i transparència.
       Ontinyent ha tirat endavant gracies a la seva gent; gracies a l'esforç dels emprenedors/es que han arriscat i invertit, i també gràcies a l'esforç dels treballadors/es que han sigut bons en el seu treball. Tots fem falta perquè Ontinyent mire cap al futur amb optimisme i il·lusió”.

En l'acte els membres de Compromís es van vorer recoltzats en tot moment per militants i simpatitzants amb el projecte


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada