diumenge, 3 d’abril del 2011

Compromis amb tu, compromis amb la regeneracio democràticaAquesta setmana encetem les reunions sectorials per presentar els compromisos que adquirim amb Ontinyent davant les properes eleccions. I encetem aquestes presentacions per el COMPROMIS AMB LA REGENERACIO DEMOCRATICA,

Amigues i Amics:

Els col·lectius locals del BLOC-INICIATIVA-VERDS hem constituït la coalició compromís per Ontinyent, amb la que es presentem a les eleccions del proper 22 de maig. Els darrers mesos hem treballat en diferents comissions els compromisos amb els que volem presentar-se davant el ciutadans.

El tercer problema de l’estat, segons la percepció dels ciutadans reflectida als sondejos del CIS es la classe política/els partits polítics; sens dubte alguna cosa hem fet malament i es hora d’anar posant solucions. La necessària regeneració democràtica pasa per a nosaltres per tres factors:

.- La relació del polític amb la institució.- (limitació de mandats, desprofesionalització de la política)

.- Transparència i participació.- (millorar la participació ciutadana)

.- Informar i no manipular.- (una nova relació amb els mitjans de comunicació)

Ara, desitgem presentar-vos els compromisos que en matèria de REGENERACIO DEMOCRATICA hem elaborat, amb l’ànim d’arreplegar les vostres opinions, crítiques, aportacions. Es per això que vos convidem a participar d’aquesta presentació i esperem poder saludar-te personalment.


Josep Francès
Candidat a l'alcaldia d'Ontinyent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada