dimecres, 16 de març de 2011

La Serra del Torrater, la Valleta d'Agres, el Tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi... Salvem el Territori

La ma de l'home, sense seny, és una amenaça constant al nostre entorn. Cal una mirada diferent a les nostres serres. Una visió on el preu del progrés no siga el pagament amb el desert per als nostres fills i filles. Des de la Coalició Compromís pensem que per a generar futur no cal viure de cul al territori. Un futur sostenible és possible amb la consciència de tots i totes. Per això ebs sumem a la proposta de la Plataforma Salvem la Valleta i us convidem també a participar d'aquesta excursió reivindicativa. El dret a una vida digna i de qualitat és necessari demanar-lo a aquells han estat triats, pel poble, per a gestionar el futur de tots i totes. No sols el seu propi. Per aquesta raó vine i participa!Acció proposada per la Plataforma Salvem la Valleta:

DIUMENGE 27 DE MARÇ DE 2011
EIXIDA: a les 9 del matí a l’estació d’Agres, on agafarem el tren fins Ontinyent.

La ruta a peu començarà a les 9.45h. des de l’estació d’Ontinyent, des d’on pujarem pel camí del cementeri, la senda dels enginyers, camí del Torrater, on hi haurà una parada per esmorzar, amb amples vistes de la Valleta, entre la serra Mariola i la serra d’Agullent. Després continuarem planejant pel camí del Torrater, mas de Vicedo, ermita de la Llum i seguint la via verda de nou a l’estació d’Agres on conclourà la marxa, cap a mig dia. Cal dur esmorzar, aigua, calcer i roba apropiada.
Recorregut a peu: 11 kilòmetres
Temps previst: 3h i mitja.
(Tothom haurà d’adquirir el seu bitllet al mateix tren, 1,60 €)
Horaris tren:
anada direcció Ontinyent: Alcoi: 08:57h - Cocentaina: 09:03h - Agres: 09:13
tornada des d’Agres: direcció Alcoi-Cocentaina: 14:40h - direcció Ontinyent: 15:36h
Aquest any l’itinerari escollit ens acostarà a la Valleta, per les serres que varem ser arrasades per l’incendi de setembre de l’any passat, i per on a més ara es pretén construir una línia elèctrica d’alta tensió.
També promourem l’us del tren i reivindiquem més i millors serveis diaris en aquesta línia Alcoi-València, que arrossega 26 anys d’abandonament i amenaces de tancament.
SALVEM LA VALLETA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada